2 keer dancegrooves op deze wereld is 1 keer teveel!

Iedereen kent de nederlandse online platenzaak Dancegrooves wel en iedereen heeft er wel eens wat besteld, nu zijn er echter een paar oosterburen die denken te kunnen teren op de naam en faam van de Nederlandse Dancegrooves.

Afgelopen week zullen een aantal mensen de mail van dancegrooves.djshop.de ook wel in hun mail box aangetroffen hebben, hoe de duitsers aan onze nederlandse mail adressen komen weet niemand maar het is niet uit te sluiten dat ze ze rechtstreeks van de Nederlandse fora af trekken en zo flink aan de rondte aan het spammen zijn. Nu is dat al erg genoeg maar om dat onder eenzelfde naam te doen als een andere shop is wel een heel erg laag bij de grondse streek. De mail met de zogenaamde aanbieding is dus niet afkomstig van de Nederlandse Dancegrooves maar van een stel immitatie Duitsers.

Image

Vanochtend ontving ik van Dancegrooves (de echte ;-) ) de volgende mail,

"Regarding: Unsolicited mail from  dancegrooves-newsletter.dance-all-day.de

Dear All,

You may have noticed a very confusing mail from a shop that also makes use of the name
Dancegrooves.
Please allow us to explain that we are not in any way connected to this company and that
www.dancegrooves.com can not be held responsible for any claims, fault’s, poor service and or amounts
deducted from your credit-card.

We apologize for the fact that somebody is using our name to try to mislead you.
The correct link to our site is and has been for the last 8 years www.dancegrooves.com.

Many thanks for your understanding and your kind support.

It’s appreciated.

Best regards,

Pjotr van der Marel"

AboutDJ Tweets
Gerelateerde items