Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Plaats hier al je cd speler en draaitafel gerelateerde vragen

Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor Toon123 » 24 mei 2011, 19:43

Hey allemaal,

ik weet dat deze soort post waarschijnlijk al verschillende keren is gepasseerd,
maar nergens vond ik eigenlijk een fatsoenlijk antwoord.
dus:

ik heb twee RMP-1 cd spelers, waarvan beiden de play en cue knop heel moeizaam functioneren.

Nu, ik heb er geen garantie meer op, wat doe ik best?

Is er een manier om ze zelf te maken? Of moet ik naar de winkel gaan waar ik ze kocht? Of Reloop zelf mailen?

Alvast bedankt!
Laatst bijgewerkt door Royce op 24 mei 2011, 21:14, in totaal 1 keer bewerkt.
Reden: onderwerp passend gemaakt
Toon123
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 mei 2011, 19:39

Advertentie

Re: RMP-1 PLAY-CUE knop probleem

Berichtdoor Da Man » 24 mei 2011, 19:49

Hier is een post waar wordt uitgelegd hoe je ze zelf kan vervangen:
viewtopic.php?f=6&t=5125
Reloop RP-6000 MK5B | A&H Xone:22 | Traktor Scratch Pro | NI Audio 4 DJ | Pioneer SE-DJ5000
Da Man
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 09 mei 2010, 14:11

Re: RMP-1 PLAY-CUE knop probleem

Berichtdoor Toon123 » 24 mei 2011, 20:07

Jup, had ik al gezien, maar ljikt me nogal riskant, aangezien ik niet echt technisch aangelegd ben ;)

Ik hoopte ze ergens goedkoop te laten vervangen ofzo, ALS dat mogelijk zou zijn
Toon123
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 mei 2011, 19:39

Re: Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor Timothy23 » 24 mei 2011, 21:36

Je vroeg of je ze zelf kan vervangen. Dat kan dus, maar dat vind je te riskant.

Dan zit er niks anders op om terug naar de winkel te gaan.
Acura OEM - Stanton CMP800 - Denon DN-X1100 - Stanton CMP800 - Acura OEM
Timothy23
 
Berichten: 63
Geregistreerd: 08 jan 2011, 21:17

Re: Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor DjKieftenbelt » 25 mei 2011, 12:20

Ik heb foto's gemaakt voor het vervangen van de cue/play knoppen, als je ze wilt, pb ik ze je even, met duidelijk uitgelegd wat je moet solderen en waar je het tin moet verwijderen.
Reloop RMP-1 | Reloop RMX-40 DSP | Reloop RMP-1 | NI Audio8DJ | Macbook pro 13"
Avatar gebruiker
DjKieftenbelt
 
Berichten: 225
Geregistreerd: 24 okt 2008, 18:39
Woonplaats: Kudelstaart

Re: Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor Toon123 » 25 mei 2011, 12:33

Mag je altijd doen, kan ik nog zien wat ik er mee doe.

Ik denk dat ik dit weekend gewoon eens naar mijn reloop dealer ga, en daar eens horen.

Bedankt!
Toon123
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 mei 2011, 19:39

Re: Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor kuituhh » 25 mei 2011, 13:05

je zou natuurlijk ook een topic kunnen maken met die foto's met tekst en uitleg daarin. Het is een nogal vaak voorkomend probleem dus denk dat het voor de overige forumleden erg handig is. Zo heb ik ooit van mijn reloop rmx40 mixer de effectenknop vervangen en dit middels een fotoverslagje gepost.
][ Technics sl12000 ][ Pioneer DJM-800 ][ 2x CDJ-800 ][ Behringer UCA-202 ][ Stanton dj pro 2000][
Avatar gebruiker
kuituhh
 
Berichten: 164
Geregistreerd: 25 okt 2008, 16:49
Woonplaats: vught

Re: Reloop RMP-1 PLAY/CUE reageert niet goed meer

Berichtdoor DjKieftenbelt » 25 mei 2011, 13:34

Ik zal er gewoon een topic van maken! :)
Reloop RMP-1 | Reloop RMX-40 DSP | Reloop RMP-1 | NI Audio8DJ | Macbook pro 13"
Avatar gebruiker
DjKieftenbelt
 
Berichten: 225
Geregistreerd: 24 okt 2008, 18:39
Woonplaats: Kudelstaart


Keer terug naar CD spelers & Draaitafels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast